040 192 3106

Kuopion Huoltotrio

Paikallisesti
parempaa
kiinteistöpalvelua

Kiinteistökorjaukset

Kiinteistökorjaukset ovat tärkeä osa kiinteistöä. Aktiivisella ylläpidolla varmistetaan, että kiinteistösi kunto, arvo ja ominaisuudet säilyvät tulevaisuudessakin.

Teemme taloyhtiöille ja yrityksille säännönmukaista kiinteistöjen hoitoa ja kunnossapitoa. Palveluihimme kuuluvat niin kiinteistöjen yleiset korjaukset kuin pienkorjauksetkin. On kyse sitten sisätilojen tai ulkoalueiden korjauksista, autamme tilanteessa kuin tilanteessa. Kokenut  henkilöstömme vastaa tarpeeseen lyhyelläkin varoitusajalla.

Kiinteistöhuolto

Ympärivuotisella ja osaavalla kiinteistöhuollolla varmistetaan, että kiinteistösi on turvallinen ja viihtyisä sen kaikille käyttäjille. Meillä kiinteistöhuolto kattaa kaikki palvelut aina ulkoalueiden hoidosta kiinteistön sisäpuolella tehtäviin töihin.

Varma ja luotettava kiinteistöhuoltomme palvelee yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeita niin kiinteistön arjessa kuin kiireellisissä huoltoasioissa vuorokauden ympäri. Jatkuvalla, oma-aloitteisella ja yksilöidyllä palvelullamme takaamme, että kiinteistösi pysyy kunnossa säällä kuin säällä.

IV-puhdistus

Säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus taloyhtiöiden ja yritysten tiloissa pitää tilat raikkaana ja vähentää merkittävästi paloriskiä. Puhtaat ilmanvaihtokanavat pidentävät samalla rakennuksen käyttöikää.

Ammattitaitoinen henkilöstömme kartoittaa ilmanvaihdon tilanteen ja korjaustarpeen helposti ja vaivattomasti. Puhdistuksen yhteydessä mitataan lisäksi ilmamäärien tulo- ja poisto-arvot. Tällä varmistutaan siitä, että ilman määrä kiinteistössä on oikeanlainen.

Siivous

Siistit ja puhtaat tilat lisäävät viihtyvyyttä, turvallisuutta sekä pitävät mielen virkeänä ja terveenä. Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että yrityksesi tai taloyhtiösi kiinteistöt ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Palvelumme kattavat niin ylläpito- kuin erikoissiivoukset. Käymme kiinteistöjen tilat läpi vähintään muutaman kerran viikossa sopimuksen mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme räätälöityä siivouspalvelua toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käyttämämme puhdistusaineet ovat allergiaystävällisiä ja soveltuvat erinomaisesti eri pinnoille.